Thailand - søndag den 05. marts 2006


Rejsen til Phuket

Tilbage

Vi vidste at flyet var 1 time forsinket og vi forventede afgang kl. 01:30. Det var dog yderligere forsinket og vi kom først af sted kl. 03:45, efter at vingerne var blevet afiset. Vi forlod et meget koldt og snedækket Danmark.

På flyet havde vi fået de bagerste pladser. Vi var måske placeret i flyet efter, hvor meget vi havde betalt for turen? I så fald måtte vi være sluppet billigst?

Efter 6 timers flyvning og meget lidt søvn, landede vi i en Saudiarabisk lufthavn kl. 09:30 dansk tid og 12:30 lokal tid. Vi fik besked på at opholdet ville vare 90 minutter, men det blev ca. 105 minutter i en lille lufthavn og absolut ikke andet at lave end at få undertrøjen af og en kold øl. Og en smøg for de trængende.

I flyet havde de fået byttet rundt på måltiderne, sikkert fordi afgangen var blevet forsinket. Aldrig har vi oplevet at rejse og spise et varmt hovedmåltid kl. 6 om morgenen og få morgenmaden serveret kl. 17.

Sidste del af flyvningen var lidt lang. Man kan ikke sove i et charterfly. Prisen for drikkevarer gør, at vi hellere vil rejse med Thai Airways. Vi vil gerne hygge os med en øl eller vin til maden og en enkelt whisky til kaffen men priserne på øl og spiritus lå på 35 kr.! Det er næsten dyrere end på en dansk restaurant.

Der var lidt turbulens i den sidste time før landingen. En bog hjalp med at slå tiden ihjel. Kl. 23:00 lokal tid ankom vi til Phuket. I lufthavnen skulle alle udfylde visa, mens vi ventede på bagagen. Det havde været smart, om det kunne være klaret under flyveturen...

Præcis kl. 24:00 var der afgang til hotellet og ca. 3 kvarter senere holdt vi ved hotellet. Vi blev indlogeret på et stort værelse med 3 store senge.

Vi var ikke helt klar til at gå i seng, men vi havde mod på at finde et gadekøkken. Vi gik ned til stranden og nåede ca. en km. ind mod centrum, før vi fandt en, der ikke havde pakket sammen. Kylling med stegte ris kostede 140 b. Ca. 23 kr. for os alle 3.

Da vi havde spist den gode mad, var vi også grydeklare.

1